top of page
Modern Office Building

Meistä

Johannes 

Olen rakentanut verkoston, josta löydän varmasti tekijän sinunkin idean eteenpäin viemiseen. Jos ei löydy valmista kontaktia, niin otan haasteen vastaan ja etsin sopivan kumppanin.

 

Toimin tarvittaessa mukana projekteissa, mutta muuten minun tehtävänä on pitää palvelu liikkeessä. 

  • Whatsapp
Johannes-Laine-86.jpg

Teemu

Palvelupäällikkönä autan sinua innovaatioprojektissasi saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.

 

Autan suunnittelemaan projektisi sekä yhdistämään projektiisi tiimistämme/verkostostamme juuri sitä osaamista, jota tarvitset!

 

Lisäksi autan hakemaan Innovaatiosetelin sekä toimin koko projektin ajan tukenasi ja apunasi.

kuva alpeilta.jpg
WhatsApp Image 2023-01-19 at 09.50.55.jpeg

Tapani

Kokenut ja ammattitaitoinen tuotekehittäjä ja palvelumuotoilija, jolla on vuosien kokemus erilaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä. Pehmeät arvot yhdistettynä innovatiiviseen ajatteluun ja kykyyn toimia erilaisten ihmisten kanssa antavat projektillesi vauhtia.

Riku.jpeg

Riku

Minä ja meidän tiimi tehdään joka päivä erilaisia verkkosivuja, koodataan, rakennetaan demoja mobiiliappeihin ja suunnitellaan kokonaisuuksia verkkoon sekä mobiiliin. 

Henri

Asiantuntijana yhdistän aiemman startup-yrittäjän kokemukseni rahoituksen hakemisesta, tuotekehityksestä ja innovaatiopalveluiden ostamisesta avuksesi.

Suunnitellaan yhdessä projekti, joka hyödyntää julkista innovaatiorahoista ja juuri sitä osaamista, jota tarvitset verkostostamme.

Autan Innovaatiosetelin hakemisessa ja olen tukena koko projektin ajan.

HenriHaaksiala2023©hennihyvarinen-9O0A4443.jpg

Muut kumppanit

Verkostossa on liuta muitakin tekijöitä ketä pystymme käyttämään tarpeen vaatien, mutta emme ole vielä niin työllistettyjä ettemme muulla tiimillä olisi saanut toteutettua tähän asti tulleita projekteja. Toteutamme kaikki projektit alusta loppuun ja siksi käytämme eri alojen ammattilaisia tukena, jotta saadaan Innovaatiosetelistä mahdollisimman iso hyöty sinulle. 

Etsimme ammattilaisia jatkuvasti lisää tiimiimme. Jos koet olevasi hyvä myyjä ja olet kiinnostunut palvelemaan yrittäjiä, niin laita viestiä tai soittoa Johannekselle

Team meeting
bottom of page