top of page
Porvoon Jokimajat
Anu-Kurppa-Porvoon-Jokimajat-Porvoo-River-Cabins.jpeg

Tehtiin onnistuneesti projekti uudelle idealleni majoitusbisneksiini liittyen. Hakeminen ja raportointi oli Johanneksen avustamana erityisen helppoa ja mutkatonta. Projektin lopputuloksiin olen todella tyytyväinen ja Tapin kanssa työskentely sujui erinomaisesti. Voin suositella kaikille, jotka haluavat edistää uusia ideoitaan innovaatiosetelin avustamana!

 

Anu Kurppa, Jokimajat

Toimintavoima Oy
Cambridge Ohjelma Finland Oy
Staring at a Screen

"Teimme onnistuneen sovellusprojektin! Oli hienoa löytää kumppani, joka pysyi sovitussa suunnitelmassa budjetin, aikataulun ja sisällön suhteen. Innovaatioseteliin liittyvä hakeminen ja loppuraportointi hoitui kivuttomasti Teemun avulla ja Rikun tiimi toteutti projektin laadukkaasti. Olen tosi tyytyväinen projektin lopputulokseen!"

Annika Rak, Cambridge Ohjelma Finland Oy

Toimintavoima Oy

Kymijoki antologia eli räätälöity bussimatka Pohjois-Kymenlaakson eri alueille on matkailua, luontokohteita, taidetta, kulttuuria, teatteria ja paikallishistoriaa yhdistävä steampunk-henkinen projekti, joka ei ole vuosien aikana antanut ajatuksilleni rauhaa.

 

Innovaatiosetelin mahdollistaman palvelumuotoiluprosessin avulla sain näitä ajatuksia jäsenneltyä. Samalla tuli varmuutta siihen, että idea on kiehtova mutta kulurakenteeltaan haastava. Tähän haastavuuteenkin tuli uusia ajatuksia ja näkökulmia. Lisäksi olen tosi tyytyväinen hienoon materiaaliin, jossa idea on nyt sekä kirjallisessa että visualisessa muodossa esiteltäväksi
eteenpäin.

 

Kiitos yhteistyöstä!

Piia Kleimola, teatteritoimija, luovan alan yrittäjä, Toimintavoima Oy, www.toimintavoima.fi

KuppariHannaSIS.jpg
Portrait of a Woman

SINUN KUVASI?

Jaat onnistuneen projektimme siltä osin kuin hyvältä tuntuu 

Nimesi, yrityksesi

bottom of page